fredag 18 september 2009

Ikväll blir det The Killers

I veckan har det mest varit skola och plugg och igår var vi ute och åt och firade in att det var helg igen. Jag åt en jätte god stenungsbakad pizza med mozarella, tomat och basilika på. Idag ska vi till stranden och sola och bada. Ikväll blir det The Killers konsert på skolan. Ska bli riktigt roligt! Jag har laddat ner massa av deras låtar till Ipoden så ska lyssna igenom de innan kvällen :)

5 kommentarer:

familjen sa...

hej

Charlotta C sa...

Haha hej, har ni lärt er att kommentera nu. Jag är imponerad!

Martina Bengtsson sa...

Sv: Ja jag är medbrottsling. Ush har fortfarande lite ångest över att jag inte sa till någon. Jaja...

Allvarligt, The Killers! Lyckost! Jag hade också velat gå på dom!

Helt klart vin när du äntrar den svenska gränsen igen!

Är just ni i Oslo och precis hemkommen efter en 6h lång shoppingrunda. Underbart! Dock börjar jag jobba lite smått nästa vecka, så nu är det slut på glassar livet ;) Den officiella startdagen på jobbet blir den 1 okt! Längtar, jag är så överambitiös att jag snart spricker!

Oj detta blev långt! Typ ett mail. Jaja, ha det fint charlotta, det är jättekul att läsa sin blogg - den är numera vida känd på Internet.
Kram

Annas Sida sa...

You go girl, The killers är grymma! Hade jättegärna velat vara där! Jag får se på fotbollssmatcher här hemma istället :) haha inte direkt i samma klass! Pusss på dig gumman! Saknar dig!!

malin sa...

Vad härligt allt verkar vara! Kul med konsert o det låter underbart att få sola och bada..hemma är det mulet och jag blir bara blekare o blekare..

NJUT!! Kram Målar Malin:)