tisdag 1 september 2009

Första kursen klar. Yes!




Då har vi precis kommit hem efter vår första föreläsning på SDSU, kursen heter Global Marketing och professorn verkar vara väldigt duktig. Det första han sa till oss var: "I´m God in my class and you are my products" och ställer han en fråga måste alla svara, yes or no. Han berättade också att han blir aldrig trött så om vi blir trötta får vi säga till att vi vill ha rast. Man fick absolut inte somna på lektionen för då åkte man ut och fick inte komma tillbaka, likadant om mobiltelefonen ringde. Aaahh =) Det var lite svårt att hänga med på allt han sa men jag tyckte ändå att det gick bra för att vara i början, hoppas det går bättre om ett tag. Vi ska ha denna kursen varje måndag kl 16-19.40, men nästa måndag är vi lediga för då är det Labor Day (en högtid i USA). Imorgon ska vi gå på lite olika kurser och se om vi kan crasha de. Bland annat consumer and buyer behaviour men den tror jag vi nästan garanterat får. Planerna för helgen ser ut att bli en mini semester till LA, det hade varit riktigt kul och det var tydligen några fler här som hade planer på att dra dit.
I helgen har det varit lugnt och skönt, sol och bad vid poolen. Har varit så himla varmt så man har fått gå i och svalka sig i poolen var tionde minut nästan. Och det är väldigt varmt på nätterna också så man vaknar flera gånger per natt av att man håller på och dö i värmen. I fredags kväll grillade vi jätte god mat nere vid poolområdet och som avslutning på kvällen badade vi i jacuzzin, så mysigt. Lördagen tillbringade jag och Frida på shoppingcentret Mission Valley, vi var nog där i fem timmar och gick i massa roliga butiker. Och igår söndag var vi en sväng på Fashion Valley. Det har varit skönt med två veckors välbehövlig semester, det har man inte direkt fått för mycket av i sommar. Men nu är jag redo för skolan, ska bli riktigt kul att sätta igång. Saknar er där hemma. Puss och kram =)

2 kommentarer:

c sa...

Hej Charlotta! Jag hoppas att du njuter många dagar på stranden i Lindex bikinin! Den är allt härlig. Här hemma i Varberg är vädret mulet, man börjar bli blek, och jobben verkar sina.

Jag saknar dig allt ska du veta, ta hand om dig och uppdatera ofta.

Många kramar Cissi

Charlotta C sa...

Heej ja jag njuter verkligen här, det är underbart och kanon väder. Det har varit så varmt, 40 grader, men nu börjar det gå ner mot 30 iallfall :) Du skulle jobba på Lindex hela hösten väl? Ta hand om dig med, kramar